Конфлікт з поножовщиною: Чоловік підрізав двох братів

10 КВІТНЯ 2018 13:10

У столиці під час бійки із знайомим двоє братів отримали ножові поранення. Потерпілим надана медична допомога, а правопорушника доставили до управління поліції, повідомляє TrueUA.

На сайті Нацполіції зазначається, що кілька днів тому близько 6-ї години до чергової частини Дніпровського управління поліції надійшло повідомлення про те, що у квартирі будинку на вулиці Харківське шосе двоє місцевих мешканців отримали ножові поранення.

Як розповів начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін, у квартирі правоохоронці виявили двох чоловіків – рідних братів, 1962 та 1971 років народження. Медики їх оглянули та діагностували в одного з потерпілих - проникаюче колото-різане поранення черевної порожнини, а в іншого – непроникаючу різану рану шиї. Після надання першої допомоги родичів доправили у стаціонар.

«Нам вони пояснили, що напередодні завітали у гості до знайомого. Раніше між ними був конфлікт, тож цього разу брати вирішили з’ясувати відносини з товаришем. Проте між чоловіками сталася бійка, яка закінчилася тим, що господар помешкання схопив ножа і кілька разів вдарив ним своїх гостей. У результаті родичі пішли додому, куди й викликали поліцію і лікарів», - додав Олександр Кузьмін.

Події, 10.04.2018 13:10