Контрабанда у вагонах: 30 ящиків дістали із-під залізорудних окатишів

25 ЛЮТОГО 2019 17:31

Під час огляду вантажного потяга, що прямував з Кривого Рогу до станції «Матьовце» (Словаччина), прикордонний наряд спільно з митниками виявили 30 ящиків контрабандних сигарет, прихованих в залізорудних окатишах.

Як повідомлялося на сайті Держприкордонслужби, минулої доби прикордонники Чопського загону виявили у вантажному поїзді в пункті пропуску «Павлове» 15 тисяч пачок сигарет, прихованих в окатишах руди.

А сьогодні вночі прикордонники відділу «Ужгород» у  цьому ж залізничному пункті пропуску затримали ще одну партію сигарет.

Під час огляду вантажного потяга, що прямував з Кривого Рогу до станції «Матьовце» (Словаччина), прикордонний наряд спільно з митниками виявили 30 ящиків контрабандних сигарет, прихованих в залізорудних окатишах.  Пакунки тютюнових виробів без акцизних марок було поміщено під шаром руди у трьох вагонах потяга.

Наразі виявлені сигарети вилучено відповідно до чинного законодавства. Сума оцінки тютюнових виробів встановлюється. Водночас проводяться заходи щодо встановлення причетних до обох випадків контрабандної діяльності.

Події, 25.02.2019 17:31