Фото: МЗС

Кулеба відреагував на чутки про "втому" країн НАТО від війни в Україні

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив, що країни-члени НАТО запевнили, що їхні держави не втомилися від війни Росії проти України. За його словами, допомога нашим військовим буде збільшена.

Про це на брифінгу заявив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба після засідання Ради Україна-НАТО. Він наголосив, що допомога Україні продовжиться і збільшиться. 

"Всі в однаковому інформаційному просторі, і всі міністри відчули необхідність чітко заявити, що ні про яку втому від війни в їхніх країнах, їхніх урядах не йдеться і не може йтися. І це було дуже важливо. Ми всі чуємо однакові питання, але сьогодні за зачиненими дверима я почув і всі це почули та відзначили категоричне "ні" будь-яким натякам на втому від війни. І не менш категоричне "так" продовженню та збільшенню підтримки України", — наголосив Кулеба.

Нагадаємо, що в середу, 29 листопада, на засіданні Ради Україна-НАТО українська сторона представила адаптовану Річну національну програму. Йдеться про подальше реформування за вимогами НАТО.

Також на засіданні, яке вперше відбувалося на рівні міністрів закордонних справ, Дмитро Кулеба зазначив, що не існує альтернативи поверненню Україною контролю над усією її територією.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 29.11.2023 18:24