Курченко програв: майно конфісковано на користь держави

22 ЛИПНЯ 2017 16:37

Учора набуло законної сили рішення Суворовського районного суду м. Одеси про спеціальну конфіскацію на користь держави всього майна Одеського нафтопереробного заводу та товариства з обмеженою відповідальністю, інформує TrueUA pа матеріалами прес-служби прокуратури Одеської області.

У повідомлені зазначається, що за рішенням суду на користь держави конфісковано нежитлові виробничі приміщення та адміністративні будівлі загальною площею понад 38 тисяч квадратних метрів, а також земельні ділянки площею 77 гектарів та установки для забезпечення діяльності заводу.

«Орієнтовна вартість конфіскованого майна складає понад 200 млн доларів США чи більш ніж 5 млрд грн.», – йдеться у повідомлені.

Нагадаємо, що кофіскація стала можлива, коли Апеляційний суд Одеської області відмовив у відкритті апеляційного провадження за апеляційними скаргами представників ПАТ «Одеський нафтопереробний завод», ТОВ «Енергія і газ Україна» та представника безпосередньо Сергія Курченка. У результаті рішення Суворовського районного суду м. Одеси набуло законної сили.

Події, 22.07.2017 16:37