Ліга чемпіонів: Манчестер Юнайтед розгромив ЦСКА, Базель знищив Бенфіку!

28 ВЕРЕСНЯ 2017 12:10

Ліга чемпіонів. Група A. Тур 2 ЦСКА – Манчестер Юнайтед – 1:4 Голи: Кучаєв, 90 – Лукаку, 4, 27; Мартіаль, 19 (пенальті); Мхітарян, 57, інформує TrueUA з посиланням на Football 24.

Манчестер Юнайтед вибудував гру з позиції сили і відкрив рахунок в самому дебюті поєдинку. Лукаку відгукнувся на навіс Мартіаля і головою переправив м'яч у сітку. До кінця першого тайму Лукаку оформив дубль, а Мартіаль реалізував пенальті. Акінфєєв продовжив антирекордну серію Ліги чемпіонів без «сухих» матчів…  

В другій половині матчу ЦСКА спробував швидко скоротити відставання, але «червоні дияволи» деморалізували «армійців» ще одним голом. Мхітарян виявився першим на добиванні і вколотив кулю у сітку.  

Гол престижу господарям вдалось забити під кінець гри. На 90-й хвилині красиву комбінацію результативним ударом завершив Кучаєв.  

Базель – Бенфіка – 5:0  

Голи: Ланг, 2; Оберлін, 20, 69; Ван Волфсвінкел, 59 (пенальті); Ріверос, 76  

Вилучення: немає – Алмейда, 63  

Базель несподівано легко відкрив рахунок вже на 2-й хвилині. Швидку атаку влучним ударом завершив Ланг. На 20-й хвилині португальці прогавили контратаку і Оберлін подвоїв перевагу швейцарців.  

Перерва не допомогла Бенфіці прийти в себе і на 59-й хвилині Ван Вольфсвінкел забив 3-й гол у ворота «орлів», реалізувавши пенальті. Від невдалої гри у Алмейди здали нерви і він на 63-й хвилині отримав червону картку та залишив

Бенфіку в меншості. За кілька хвилин після цього Оберлін оформив дубль.  

На цьому побиття Бенфіки не закінчилось. Ріверос завершив затяжну комбінацію Базеля забитим м'ячем.  

У такий спосіб після двох турів Манчестер Юнайтед має 1-е місце у групі A (6 очок), Базель – 2-й (3 очки), ЦСКА – 3-й (3 очки), Бенфіка – 4-а (0 очок).

 

Спорт, 28.09.2017 12:10