«ЛНР» розпускає фейк про диверсії та обстріли, – Слободян

06 КВІТНЯ 2018 13:03

Учора на одному з так званих каналів «ЛНР» вийшов сюжет, що начебто у пасхальні дні українські прикордонники мають намір тимчасово закрити КПВВ «Станиця Луганська» для створення дестабілізуючої ситуації та відкриють вогонь по людях. На цю тему ми поспілкувалися із помічником Голови Державної прикордонної служби України Олегом Слободяном.

«Держприкордонслужба вживає необхідних заходів аби забезпечити комфортний перетин громадянами через лінію розмежування. З цією метою на Великодні свята усі КПВВ працюватимуть, і ніхто не збирається їх заривати, – сказав Олег Слободян. – А тим більше для створення дестабілізуючої ситуації і стрілянини по людях. Це просто абсурдний, безпідставний та провокативний – фейк».

Також він додав, що фантазія проросійських «шавок»: псевдо республік «ЛНР» і «ДНР», давно вже виходить за рамки сприйняття нормальних і свідомих людей. Зомбування, яке проводиться на тимчасово підконтрольній території НЗФ, це буденна річ для тримання людей в страху і для загострення ситуації.

Крім того Олег Слободян наголосив, що не потрібно вірити новинам «ЛНР» чи «ДНР», адже там ще жодного разу правду не показали: то розпинаємо хлопчиків, то вбиваємо снігурів …..  маразм тай годі.

Події, 06.04.2018 13:03