Фото: Instagram lomus_official

Ломаченко "засвітився" на бою Усика в Польщі: на нього накинулись у соцмережах (фото)

У черговий скандал потрапив колишній чемпіон світу у трьох вагових категоріях Василь Ломаченко, який засвітився на виїзному бою Олександра Усика з Даніелем Дюбуа. Українських любителів боксу зацікавило, на яких підставах Лома виїхав за межі держави під час воєнного стану.

На оприлюднених кадрах помітно, як Ломаченко вболіває за свого друга Олександра Усика у польському Вроцлаві. Уродженця Білгород-Дністровського знову розкритикували за проросійські погляди. Також любителів боксу зацікавило, як Ломаченкові вдалося виїхати з України під час повномасштабної війни з Російською Федерацією.

Скріншот obozrevatel

"Ще питання під яким приводом він перетнув кордон? Тому що це не участь у спортивних заходах, трьох дітей немає. Може, інвалідність?" — з іронією написали користувачі соцмереж.

Скріншот obozrevatel

Скріншот obozrevatel

Скріншот obozrevatel

Відомо, що у ніч проти 27 серпня Усик нокаутував британця Даніеля Дюбуа та захистив титули чемпіона світу в надважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBO та IBF. Тепер в активі 36-річного українця 21 перемога (14 – нокаутом) у 21 поєдинку. П'ять із них він провів у надважкій вазі. Перед цим Олександр став абсолютним чемпіоном світу в крузервейті (вагова категорія до 90,7 кг), завоювавши там усі чотири найпрестижніші пояси. Водночас сам Дюбуа не погодився із результатами бою: він вважає, що у нього вкрали перемогу. Відомо, що у п'ятому раунді британець потужним ударом влучив українцю нижче пояса, через що рефері дав Усику кілька хвилин на відновлення.

Нагадаємо, 29 квітня Усик і Ф'юрі мали битися на стадіоні "Вемблі" в Лондоні за звання абсолютного чемпіона світу, але сторони не змогли погодити умови контракту на поєдинок, через що його було скасовано. 28 жовтня ірландець у Саудівській Аравії проведе виставковий бій проти колишнього чемпіона UFC Френсіса Нганну.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 30.08.2023 22:04