Фото: Іnstagram Василя Ломаченка

"Ти нічого не зміниш, треба просто молитися": Ломаченко зробив нову заяву про війну

Колишній чемпіон світу у трьох вагових категоріях Василь Ломаченко (17-2, 11 KO) зробив заяву про війну в Україні. Боксер закликав молитися Богу, щоб зупинити бойові дії.

Про це він заявив під час прес-конференції перед боєм з Девіном Гейні.

Ломаченко сказав, що не хоче говорити про війну Росії проти України, бо не може вплинути на її результат.

"Як на мене вплинула війна? Важко сказати, бо ти нічого не можеш змінити. Якщо ти щось говориш чи робиш, це нічого не змінить. Я гадаю, тільки Бог може це змінити. Тому ми просто маємо молитися і просити його припинити цю війну", — сказав боксер.

Ломаченко проведе наступний бій із абсолютним чемпіоном світу у легкій вазі Девіном Гейні. Поєдинок відбудеться вночі 20 травня у Лас-Вегасі на арені MGM Grand Garden.

Нагадаємо, колишній чемпіон світу Василь Ломаченко внесений до реєстру держзрадників, який веде рух "ЧЕСНО". Підстава для цього — пост боксера в Instagram з проповіддю митрополита Лонгіна, архієрея УПЦ Московського патріархату, у якому він звинувачує Україну, мовляв, країна почала війну проти Бога, проти церкви та проти українського народу.

Також раніше боксер публікував дві частини скандального інтерв'ю з Митрополитом Лукою, де той виправдовував війну Росії проти України.

Відомо, що від початку повномасштабного вторгнення Ломаченко вступив у лави тероборони, але покинув службу заради бою проти Джеймена Ортіза.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 18.05.2023 14:43