Фото: ТАСС

Лукашенко у середу зустрінеться з Путіним: названо причину

У середу, 5 квітня, самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко відвідає столицю Російської Федерації. Він проведе зустріч з російським диктатором Володимиром Путіним.

Про це повідомляє прес-службу Лукашенка.

Згідно з наявною інформацією, у Москві 6 квітня Лукашенко візьме участь у засіданні Вищої державної ради Союзної держави. Учасники засідання розглянуть хід виконання Основних напрямів реалізації положень Договору про створення Союзної держави на 2021-2023 роки та союзних програм.

Також 5 квітня диктатори проведуть окрему двосторонню зустріч. На ній президенти обговорять широкий спектр питань білорусько-російських відносин. Темою зустрічі також буде поглиблення кооперації, розвиток високотехнологічних галузей, міжнародну обстановку, та вживані заходи щодо забезпечення безпеки.

Нагадаємо, у понеділок, 3 квітня, за наказом самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка, в країні розпочали перевірку бойової готовності Збройних Сил РБ. На деяких дорогах можливе тимчасове обмеження руху цивільного транспорту.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 04.04.2023 18:25