Скріншот з відео

Люди у військовій формі заштовхують чоловіка до мікроавтобуса: оприлюднено скандальне відео з Мукачева

У місті Мукачеві, що на Закарпатті, ймовірно, представники територіального центру комплектування та соціальної підтримки силоміць затягнули у мікроавтобус чоловіка. Очевидці зафіксували скандальний інцидент на камеру.

Відеоролик опублікував у Telegram-каналі журналіст, депутат Ужгородської міської ради Віталій Глагола.

"В мережі шириться відео на якому люди у формі ЗСУ, ймовірно працівники місцевого ТЦК, заштовхують людину до мікроавтобуса. Дана подія сталася у місті Мукачеві", — йдеться у дописі депутата.

Глагола уточнив, що наразі уточнює деталі щодо цього інциденту.

Раніше у мережі поширили відео, як у Львові люди у формі "запакували" чоловіка в авто, а його дружину після цього грубо облаяли та вибили з рук телефон. Місцевий територіальний центр комплектування розпочав перевірку інциденту.

Також повідомлялось, що у Львівській області працівників територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки уповноважили перевіряти наявність у військовозобов'язаних документів, що посвідчують особу, та військово-облікові документи. Згідно з документом, всі військовозобов’язані віком від 18 до 60 років на час дії воєнного стану повинні мати при собі документи, що посвідчують особу, документи про прописку, а також військовий квиток або тимчасове посвідчення військовозобов’язаного.

Нагадаємо, нещодавно семеро працівників Львівського обласного територіального центру комплектування "мобілізували" паркувальника у Львові. У "Львівавтодорі" підтвердили відповідну інформацію.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 23.11.2023 17:52