"Мобілізація" паркувальника у Львові. Скріншот із відео

У Львові семеро військкомів "мобілізували" паркувальника: у ТЦК відреагували (відео)

Семеро працівників Львівського обласного територіального центру комплектування "мобілізували" паркувальника у Львові. У "Львівавтодорі" підтвердили відповідну інформацію.

Там повідомили, що інцидент із військкомами у Львові стався у п’ятницю, 10 листопада. На відео видно, як один із військових заходить до приміщення, де перебуває персонал, і під руку силоміць виводить на вулицю паркувальника. Під будівлею перебували ще шестеро працівників ТЦК.

У прес-службі Львівського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки прокоментували "Еспресо", що про цей випадок наразі нічого не знають. Там уточнили, що чоловіки призовного віку самі мають приходити до центрів комплектування для уточнення даних.

"Не коментуємо і не маємо такої інформації. У нас такого не було. На цей момент нам відомо лише про один факт, і ми вже подали інформацію про це в соцмережах. Нехай організації надають списки ухилянтів, тоді подібних випадків не траплялося б. Працівники ТЦК мають право приходити на місце роботи до працівників", — додали у прес-службі Львівського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Нагадаємо, 13 листопада в Ужгороді співробітники територіального центру комплектування та соціальної підтримки примусово забрали у військкомат водія автобуса, який привіз дітей із Вінниці на спортивні змагання з тхеквондо. У Закарпатському ТЦК і СП заявили, що чоловік безпідставно уникає військової служби в Збройних силах України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 14.11.2023 14:15