Фото: ілюстративне Джерело: ТСН

Побиття працівника ТЦК у Житомирі: у військкоматі відреагували на інцидент

Житомирський територіальний центр комплектування та соціальної підтримки відреагував на побиття їхнього працівника та заявив, що це "неприйнятна ситуація".

Відповідну заяву прес-служба ТЦК опублікувала у Facebook.

"Бійка, яка сталася у Житомирі між цивільним та мобілізованим військовослужбовцем Житомирського ОМТЦК, — неприйнятна ситуація, яку зараз активно роздмухує агресор", — наголосили у військкоматі.

Також зазначається, що мобілізований, який зараз служить в роті охорони Житомирського об'єднаного міського ТЦ та СП, раніше захищав Україну на передових позиціях в складі 95-ї окремої бригади ДШВ та отримав поранення.

"Після нападу він звернувся із заявою до національної поліції, відкрито кримінальне провадження. Житомирський обласний ТЦК та СП всіляко сприятиме розслідуванню цього прикрого інциденту", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 8 листопада, ввечері до поліції Житомира звернувся працівник Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК і СП) з письмовою заявою про те, що в Житомирі під час виконання ним службового завдання його побив невідомий. За словами заявника, невідомий чоловік, завдав йому тілесних ушкоджень і з місця пригоди втік. 

У справі нападу на людину відкрили кримінальне провадження, попередньо за ст. 125 КК України (Умисне легке тілесне ушкодження). Потерпілого скерували на судово-медичну експертизу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 10.11.2023 14:43