Інцидент у Житомирі. Скріншот із відео

У Житомирі прямо посеред вулиці побили військкома: усі подробиці інциденту (відео)

У середу, 8 листопада, ввечері до поліції Житомира звернувся працівник Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК і СП) з письмовою заявою про те, що в Житомирі під час виконання ним службового завдання його побив невідомий.

Про це повідомило "Суспільне" з посиланням на речницю Головного управління Національної поліції України в Житомирській області Вікторію Дубовик. За її словами, заява від працівника ТЦК і СП надійшла ввечері о 19:30.

"Заявник повідомив, що подія трапилася у Житомирі вдень 8 листопада біля магазину за адресою вулиця Гоголівська, 4. Він разом із колегами перебували там у службових справах. З його слів, на нього напав невідомий чоловік, завдав йому тілесних ушкоджень і з місця пригоди втік", — розповіла вона.

У справі нападу на людину відрили кримінальне провадження, попередньо за статтею "Умисне легке тілесне ушкодження" Кримінального кодексу України. Заявника скерували на судово-медичну експертизу.

"Особу нападника встановили. Наразі його розшукують, оскільки, за попередньою інформацією, він виїхав за межі Житомира", — розповіла речниця Нацполіції Житомирщини.

Нагадаємо, що в Сумській області затримали чоловіка, який побив військовослужбовця, коли той намагався вручити йому повістку для явки у військкомат. Тепер йому загрожує до п'яти років позбавлення волі.

Подія сталася ще 12 липня, але правоохоронці розповіли про неї лише зараз. Тоді військовослужбовці зупинили автомобіль Opel Vivaro, за кермом якого перебував 44-річний чоловік, щоби перевірити документи. Під час спілкування з водієм працівники ТЦК запропонували йому отримати повістку. Той відреагував агресивно, нецензурно висловлювався та вдарив військовослужбовця головою в обличчя.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 09.11.2023 16:12