Фото: соцмережі

У столичному райвідділі побили військового: з'явилась реакція поліції Києва (відео)

У Києві стався конфлікт між працівником поліції та військовослужбовцем. За даним фактом вже розпочато службову перевірку.

Про це повідомляє поліція Києва у Facebook.

Правоохоронців зазначили, що під час патрулювання містом наряд поліції побачив чоловіка, який був на вулиці у комендантську годину. А коли до нього звернулись, аби перевірити його документи та вияснити, чому він перебуває на вулиці під час комендантської години, то в цей момент і підійшов військовослужбовець.

В поліції стверджують, що він був напідпитку та кілька разів штовхнув оперативника. Київські правоохоронці зазначають, що оперативник запросив незнайомця пройти до відділу задля перевірки його особи. Однак, нібито він ігнорував законні вимоги та продовжував конфліктувати. 

Як стало відомо згодом, чоловік несе службу в одному із прикордонних підрозділів.

"Дану подію зареєстровано у журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Шевченківського управління поліції. Керівництвом поліції ініційовано службову перевірку з метою надання правової оцінки діям учасників інциденту", — написали правоохоронці.

Нагадаємо, український військовослужбовець Юрій Купріч, якого побили в Чорноморську Одеської області 22 жовтня, не вижив. Українець помер у лікарні зранку 2 листопада.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 05.11.2023 10:29