Скріншот із відео з камер спостереження

Військовий, якого жорстоко побили на Одещині, помер у лікарні

Український військовослужбовець Юрій Купріч, якого побили в Чорноморську Одеської області 22 жовтня, не вижив. Українець помер у лікарні зранку 2 листопада.

Про це повідомила на своїй Facebook-сторінці дружина потерпілого Олеся Купріч. Вона уточнила, що серце чоловіка перестало битися близько 7:00 четверга.

Скріншот із Facebook-сторінки Олесі Купріч

Скріншот із Facebook-сторінки Олесі Купріч

У неділю, 22 жовтня, у Чорноморську побили військовослужбовця Юрія Купріча. Інцидент трапився неподалік магазину "Верже" на вулиці Лазурній. До нього підійшов невідомий чоловік і вдарив кулаком в обличчя, після чого Юрій упав. Після цього до нього підійшли ще троє чоловіків. Вони всі разом били лежачого ногами в голови. Причина конфлікту наразі залишається невідомою.

Родичі потерпілого розповіли, що у чоловіка внаслідок нападу перелом шиї та набряк мозку. Він перебував у лікарні. Водночас повідомляється, що зловмисники під час побиття забрали у військового банківські картки, військовий квиток і мобільний телефон.

Усіх тих, хто бив військового, ідентифікувала поліція. Олеся Купріч розповідала, що дружини чоловіків пропонували гроші за те, щоби "зам’яти" справу, але вона відмовилася.

Нагадаємо, що на Тернопільщині у Кременці місцевий мешканець жорстоко побив військового, а також викрав його автомат. Будинок нападника брали штурмом спецпідрозділи. Як зазначали правоохоронці, побитого військового знайшли у лісосмузі ввечері 21 серпня і з численними травмами голови доправили до лікарні.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 02.11.2023 11:59