Майже сотні російських артистів прикордонники заборонили в’їзд

04 СЕРПНЯ 2017 10:35

Співробітники Держприкордонслужби заборонили в’їзд майже сотні російським артистам, які порушили законодавство України в частині, що стосується перетину державного кордону України через недіючі пункти пропуску та перебування на тимчасово окупованих територіях. Такі дані TrueUА повідомив помічник Голови ДПСУ Олег СЛОБОДЯН.

«Співробітники прикордонного відомства заборонили в’їзд на територію України 92 артистам Російської Федерації», – зазначив Олег СЛОБОДЯН.

Також речник ДПСУ наголосив: «Іноземні артисти, приїжджаючи з гастролями в окупований Росією Крим через закриті пункти пропуску, порушують українське законодавство. Саме тому ухвалені рішення про їх не пропуск на територію України та заборонено в’їзд терміном на 3 роки»

Також він підкресли, що на сайті Держприкордонслужби функціціонує сервіс «стоп-лист», куди громадяни можуть повідомляти інформацію про тих, хто відвідував у незаконний спосіб АР Крим.

Нагадаємо, що під заборону вїзду на територію України попали такі артисти, як: Лоліта Мілявська,  Микола Добринін, Людмила Артем’єва, Олена Воробей та інші.

Події, 04.08.2017 10:35