Манафорт погодився визнати в суді вину

14 ВЕРЕСНЯ 2018 08:31

Колишній керівник передвиборного штабу Дональда Трампа Пол Манафорт погодився на угоду і пообіцяв визнати себе винним в суді в обмін на пом'якшення покарання.

Найдосвідченіші адвокати Манафорта протягом чотирьох годин обговорювали деталі угоди з представниками команди спецпрокурора Роберта Мюллера, провідного розслідування передбачуваного втручання Росії у вибори в США 2016 року, передає ABC News.

Невідомо, чи піде Манафорт на співпрацю з прокуратурою або просто поступився звинуваченням, щоб уникнути зайвого стресу і витрат на судовий процес.

У Вашингтоні екс-главу штабу Трампа звинувачують в змові проти США, відмиванні понад 30 млн доларів, дачі неправдивих свідчень, недотриманні законів про розкриття інформації про лобіювання інтересів України і роботі в якості незареєстрованого іноземного агента.

Раніше в Олександрії (штат Вірджинія) Манафорта визнали винним по восьми з 18 пунктів звинувачення. Вони стосуються в тому числі порушень податкового та банківського законодавства, а також приховування зарубіжних рахунків в банках.

Політика, 14.09.2018 08:31