Маршрутка збила 32-річну дівчину. Поліція шукає свідків

23 ВЕРЕСНЯ 2017 12:51

Слідчі розшукують свідків автопригоди, яка  сталася ввечері 8 вересня 2017 року у Святошинському районі столиці, у якій маршрутка збила жінку, інформує TrueUA.

Зазначається, що о 23:20 до чергової частини київської поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Академіка Булаховського поблизу магазину маршрутний автобус збив дівчину.

«Слідчо-оперативна група провела огляд місця події, опитала водія та очевидців. 32-річну потерпілу після надання першочергової медичної допомоги лікарі госпіталізували. Кримінальне провадження розпочали за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України», – йдеться на сайті НПУ.

Також повідомляється, правоохоронці встановили, що автомобіль «БАЗ» рухався вулицею Академіка Булаховського у напрямку проспекту Академіка Палладіна. Біля будинку №4 маршрутка наїхала на пішохода. Призначені судові експертизи для встановлення механізму дорожньо-транспортної пригоди.

«Поліцейські звертаються із проханням: свідків події зателефонувати до слідчого-управління за номером (044)-271-68-74, надати покази і допомогти у розслідуванні обставин автопригоди», – наголосили у прес-службі НПУ.

Події, 23.09.2017 12:51