Арбітр Халіл Мелер після побиття / скріншот з відео

Масова бійка у чемпіонаті Туреччини: футбольного арбітра відправили у брутальний нокаут (відео)

Одразу після завершення матчу 15-го туру чемпіонату Туреччини між "Різеспором" та "Анкарагюджю" стався скандальний інцидент. Після фінального свистка на поле вибіг президент "Анкарагюджю" Фарук Коджа, який вдарив головного арбітра Халіла Мелера в голову, від чого той впав на газон.

Відповідне відео з'явилось у соцмережах.

Причиною конфліктної ситуації стали незрозумілі дії головного арбітра, який спочатку скасував гол господарів, а потім вилучив з поля форварда, через що клуб втратив перемогу. Відзначимо, що "Різеспор" зрівняв рахунок на 97-й хвилині. З 50-ї до 90-ї хвилини "Анкарагюджю" грав у меншості, ведучи у рахунку.

Цікаво, що після важкого удару президента "Анкарагюджю", до лежачого судді підбіг невідомий чоловік і добив вже лежачого арбітра.

Бійки в українському футболі

У поєдинку 15-го туру Першої ліги "Гірник-Спорт" — "Діназ" стався скандальний епізод за участі нападника гостей В'ячеслава Шевченка та головного арбітра матчу Василя Файди. Розлючений футболіст завдав удару головою у груди судді.

Також у матчі першого туру другого етапу Першої ліги між житомирським "Поліссям" і запорізьким "Металургом" (1:2) стався скандал. Один з футболістів штовхнув в спину жінку-арбітра Софію Причину.

Нагадаємо, між футболістами українського клубу "Минай" та російським ФК "Шинник" стався конфлікт у турецькому готелі Royal Seginus. Причиною бійки стало хамське відношення російського футболіста до персоналу готелю.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 12.12.2023 09:07