Ми маємо бути об’єднаними під єдиним прапором нашої держави, – Володимир Гройсман

18 ЛИПНЯ 2017 12:21

Україна сьогодні виборює власну незалежність в різних сферах життя – ціною величезних втрат, подолання надважких викликів, протидії військовій та економічній агресії, тож настав час об’єднатися під єдиним державним прапором, не повторювати помилок минулого і зробити наступне 10-ліття роками успіху.

Про це наголосив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час урочистого засідання Кабінету Міністрів, присвяченого 100-річчю Уряду України.

«Ми маємо бути об’єднаними під єдиним прапором нашої держави і побудувати цілісну, успішну, незалежну, демократичну, заможну, європейську Україну, - сказав Глава Уряду. – Я вірю в те, що ми можемо боротися  не за владу, а за успіхи держави. Щоб наша незалежність була підтверджена нашими справами».

Глава Уряду підкреслив, що українці мають прекрасну країну, але шлях перетворень - непростий. «Суспільство вимагає зрілості, і я вірю, що попереду - тільки перемоги, - сказав Володимир Гройсман. - Наступне десятиліття має стати десятиліттям успіху України».

Суспільство, 18.07.2017 12:21