Український прикордонник в окопі під Мар'їнкою. Скріншот із відео

"Ми тримаємося, готуємо "подарунки": прикордонники показали відео з окопів під Мар’їнкою

Підрозділи Державної прикордонної служби у складі Сил оборони України протистоять атакам російсько-окупаційних військ на Мар’їнському напрямку. Там упродовж декількох діб окупанти ведуть безрезультатні штурмові дії позицій.

Про це повідомила прес-служба ДПСУ. На цьому напрямку прикордонники тримають оборону спільно з військовослужбовцями однієї з бригад десантно-штурмових військ. Наші воїни мужньо обороняють визначений рубіж та дають відсіч загарбникам.

"Ворог пішов низом, хоче Мар’їнку відрізати. Ми всі напоготові, чекаємо їх, "подарунки" приготували, багато... Ми маємо вистояти, в нас не має іншого вибору", — розповів про ситуацію, настрій і налаштування українських захисників на цьому напрямку прикордонник на псевдо Лев.

Російські окупанти останнім часом активізувалися біля Мар'їнки та Авдіївки на Донеччині. Тут ворог вів штурмові дії за підтримки авіації. Проте українські військові відбивають усі атаки рашистів.

Нагадаємо, що російські загарбники продовжують втрачати живу силу й техніку на полі бою. Станом на ранок 23 жовтня Збройні сили України ліквідували майже 295 тисяч окупантів та понад п'ять тисяч танків. Минулої доби вдалося знищити 22 бойові броньовані машини, 25 артилерійських систем та дві системи протиповітряної оборони.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 23.10.2023 15:39