Фото: ОПУ

"Ми щодня втрачаємо людей, про яких будемо завжди згадувати": вечірнє звернення Зеленського

Вечірнє звернення до українців 21 січня Володимир Зеленський присвятив загиблим унаслідок авіакатастрофи в Броварах. Президент висловив співчуття всім рідним і близьким.

Промову гарант опублікував у своїх соцмережах.

Президент зазначив, що хотів би, щоб усі українці відчули, скільки світлих людей забирає воєнний час. Водночас Зеленський закликав усіх вшанувати пам’ять загиблих під час трагедії в Броварах.

"Боляче про це думати, боляче говорити. Ми щодня втрачаємо людей, про яких будемо завжди згадувати і шкодувати, що не повернеш. Українців, патріотів, людей професійних і просто вірних — собі і державі. Не повернеш", — наголосив гарант.

Нагадаємо, 21 січня відбувся похорон загиблих внаслідок авіакатастрофи в Броварах18 січня в місті поруч із дитячим садком та житловим будинком впав гвинтокрил. У будівлях перебували люди.

Серед загиблих — керівництво Міністерства внутрішніх справ: очільник МВС Денис Монастирський, перший заступник міністра Євгеній Єнін та державний секретар Юрій Лубкович. Також загинула одна дитина, десятки осіб — поранені.

Служба безпеки України розпочала досудове розслідування за фактом падіння гелікоптера в Броварах. Слідчі розглядають декілька версій.

 

 

Суспільство, 21.01.2023 21:14