Фото: скріншот з відео

Мінус шість танків за ніч: спецпризначенці показали, як підсмажили техніку рашистів (відео)

Попри мінусові температури, ніч для загарбників на Луганському напрямку була "спекотною". Дві групи воїнів Центру спецоперацій "А" СБУ влаштували їм нічне "сафарі". 

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Відомство опублікувало відео, як після влучної роботи ударними дронами ворожа техніка була виведена з ладу в повному обсязі. Лише за одну ніч спецпризначенці СБУ знищили шість російських танків.

Втрати РФ на війні з Україною досягли історичного максимуму з часів Другої світової

За даними американського Центру стратегічних та міжнародних досліджень, впродовж першого року повномасштабної війни Росії проти України окупанти втрачали близько 5000-5800 солдатів на місяць. Сумарні втрати рашистів наразі перевищили кількість убитих росіян на війнах із 1941 року.

"У період від лютого 2022 року до лютого 2023 року Росія зазнала приблизно від 200 000 до 250 000 загальних втрат — поранених, убитих і зниклих безвісти — протягом першого року війни. Ці оцінки втрат також включають регулярну російську армію, бойовиків ополчення та "вагнерівців". Ця кількість втрат росіян є безпрецедентною для Росії після Другої світової війни", — зазначили в доповіді. 

Аналітики припускають, що кількість вбитих в Україні окупантів може бути більшою, ніж загальна кількість убитих російських солдатів у всіх війнах із 1939 року.

Нагадаємо, нещодавно у Вугледарі на Донеччині відбулася найбільша танкова битва України з Росією, яка тривала три тижні. Росі програла цей бій зі значними втратами.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 01.03.2023 23:58