Морги та лікарні переповнені: Генштаб повідомив про значні втрати росіян на Луганщині

26 ЛИСТОПАДА 2022 09:40

В Україні розпочалася 276-та доба повномасштабної війни, розв'язаної Росією, окупанти не припиняють завдавати ударів по цивільних об’єктах.

Як йдеться у зведенні Генштабу ЗСУ станом на ранок 26 листопада, нині ворог зосереджує зусилля на стримуванні дій підрозділів Сил оборони, перегруповує війська задля посилення угруповань на Лиманському, Авдіївському й Новопавлівському напрямках, пише TrueUA.

Разом з тим, у відповідь українські захисники відбивають спроби загарбників РФ наступати та завдають їм втрат. Зокрема, відзначається велика кількість втрат у підрозділах противника, що діють у Луганській області – місцеві морги переповнені "200-ми" загарбниками. 

"Загалом, на тимчасово захопленій території області збільшилась кількість цивільних лікарень, що використовуються ворогом для лікування виключно російських військових. Для цивільного населення регіону медичні послуги стають все менш доступними. Лікарні населених пунктів Красний Луч, Антрацит і Лутугине переповнені пораненими окупантами, а морги — тілами мертвих загарбників", — йдеться в повідомленні Генштабу ЗС України.

Також підтверджено втрати російських окупантів за 24 листопада на тимчасово захопленій частині Запорізької області.

"У Мелітополі було знищено їхній склад боєприпасів, близько 50 осіб отримали поранення різного ступеня тяжкості. Два склади розбиті у Василівському районі: тут до 130 загарбників поранено, також знищено сім одиниць різної військової техніки. Кількість ліквідованого особового складу ворога уточнюється", — зазначили в Генштабі.

Нагадаємо, напередодні британська розвідка повідомила про значні втрати російських "мобіків" під Бахмутом.

Війна, 26.11.2022 09:40