Фото: соцмережі

На Буковині чоловіки із сокирами напали на співробітників ТЦК (відео)

На Буковині двоє чоловіків напали на працівників територіального центру комплектування (ТЦК) із сокирами. До того ж один із хуліганів наїхав на військового машиною.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Чернівецькій області.

"Двоє жителів Вижницького району приїхали до контрольно-пропускного пункту, спровокували конфлікт, завдали тілесних ушкоджень працівнику територіального центру комплектування та соціальної підтримки, а також пошкодили транспортний засіб", — йдеться у повідомленні.

Подія трапилася 7 березня в селі Плоска Вижницького району біля КПП "Горлеча". Водій автомобіля "ВАЗ-2121" здійснив наїзд на 41-річного працівника ТЦК та СП. Після чого машина зупинилася і один з чоловіків ударив обухом сокири військовослужбовця в передпліччя.

Інший хуліган також здійснив удар обухом сокири в плече працівника ТЦК. Військовослужбовець отримав тілесні ушкодження, ступінь тяжкості яких буде встановлено після проведення судово-медичної експертизи.

До того ж чоловіки пошкодили лобове скло та бокові вікна у транспортному засобі працівників територіального центру комплектування і втекли.

"Співробітники відділення №1 (Путила) Вижницького районного відділу поліції негайно розпочали розшукові заходи та встановили осіб, причетних до вчинення протиправних дій. Ними виявилися 28-річний та 43-річний місцеві жителі. Правоохоронці затримали порушників у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України", — додали в поліції.

Тривають процесуальні дії, за результатами яких буде надано остаточну правову кваліфікацію діям чоловіків. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, на початку лютого у Космачі на Івано-Франківщині близько сотні людей перекрили дорогу і зупиняли автівки, шукаючи в них людей, пов'язаних з працівниками Територіального центру комплектування і соціальної підтримки (військкоматів). У ході самовільних перевірок машин місцеві побили двох жінок та дитину.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 08.03.2024 15:10