Фото ілюстративне. Джерело: соцмережі

На Дніпропетровщині пролунали вибухи: влада повідомила про успішну роботу ППО

У Дніпропетровській області пролунали вибухи. Влада повідомила про успішну роботу протиповітряної оборони по ворожих дронах.

Про це у Facebook повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук. За його словами, українські військові приземлили два російські безпілотники.

"Два ворожих безпілотники над Криворізьким та Дніпровським районами збили наші військові Повітряних Сил", — зазначив він.

Нагадаємо, аналітики Інституту вивчення війни вважають, що Росія, ймовірно, намагається розширити й диверсифікувати свій арсенал безпілотників, ракет і керованих бомб для завдання ударів по українській критично важливій інфраструктурі в осінньо-зимовий сезон.

Водночас речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат повідомляв, що українські військові готові протистояти масованим ракетним обстрілам. За його словами, ворог взяв паузу з ракетними атаками, ймовірно, щоб накопичити ракети.

TrueUA провів детальний аналіз та розібрався, скільки ракет і дронів залишилося у ворога для можливих масованих обстрілів України взимку.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 31.10.2023 21:43