Фото: beshketnyky_sirka_team / Instagram

На фронті загинув засновник розвідзагону "Бешкетники Сірка" Іван Щеголов

У боях за Україну загинув засновник розвідзагону "Бешкетники Сірка" Іван Щеголов. Побратими його пам'ятають як воїна, який завжди першим йшов у бій та вміст повести за собою людей.

Про смерть захисника повідомили побратими Щеголова.

"Один із засновників нашої родини, найголовніший Бешкетник "Щегол" загинув. Він був одним із тих, хто йшов першим у бій, завжди вів за собою людей, ніколи його усмішка не сходила з його обличчя", — зазначили захисники, які воювали разом із Героєм.

Що відомо про Івана Щеголова

Чоловік вступив до лав добровольчого батальйону ДУК ще у 2016 році. Він протистояв окупантам під командуванням "Да Вінчі" — першого добровольця України Дмитра Коцюбайла, який став першим Героєм України за життя.

"Щегол" — воїн найкращий з найкращих. Ти прийняв нас до себе як у сім'ю, бойовий командир, який вів за собою в бій людей, які, безсумнівно, підуть за тобою. Який біль тебе втратити, для країни це величезна втрата. Вальгалла відчинила свої ворота, тебе там зустрічають віддаючи салют. Завжди в серці", — додали побратими. 

Нагадаємо, 23 березня загинув боєць ЗСУ 44-річний Андрій Щербанівський. До війни чоловік займався бігом й мав особистий рекорд – долав 42 км за дві з половиною години.

Додамо, 10 березня у Михайлівському соборі у Києві прощалися з українським воїном, Героєм України Дмитром Коцюбайлом "Да Вінчі", який загинув 7 березня у боях за Бахмут. Церемонію відвідали прем‘єрка Фінляндії Санна Марін та президент Володимир Зеленський.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 26.03.2023 12:38