Фрагмент рейду український розвідників. Скріншот із відео

На гідроциклах ― в окупований Крим: у ГУР показали унікальні кадри українських розвідників

У Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України показали кадри підготовки та реалізації рейдів на територію тимчасово окупованого Криму. В роботі — воїни "Стугни" та "Братства".

На відеозаписі від українських розвідників, де йдеться про "Місію "Крим", показано підготовку бійців, зокрема, на водному транспорті.

"На гідроциклах — в окупований Крим! Унікальні кадри підготовки та реалізації рейдів на територію тимчасово окупованого Криму, здійснених воїнами "Стугни" та "Братства" спецпідрозділу Тимура Головного управління розвідки Міністерства оборони України!", — йдеться в повідомленні.

У ГУР наголосили, що їхні мотивовані розвідники-спецпризначенці "продовжують свій славетний бойовий шлях, демонструючи хоробрість і холоднокровність під час бойових завдань".

Нагадаємо, 12 листопада Головне управління розвідки повідомляло, що в Мелітополі внаслідок вибуху в штабі окупантів знищено офіцерів Російської Федерації. Акцію помсти реалізували представники місцевого руху опору. Інцидент стався у захопленому росіянами приміщенні "Нової пошти" на вулиці Дмитра Донцова. Там загарбники розмістили свій штаб.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 16.11.2023 15:32