Фото ілюстративне. Джерело: соцмережі

Вибух у штабі окупантів у Мелітополі: ГУР повідомило про знищених офіцерів Росії

У Мелітополі внаслідок вибуху в штабі окупантів знищено офіцерів Російської ФедераціїАкцію помсти реалізували представники місцевого руху опору.

Про це у Telegram повідомляють Головне управління розвідки.

Зазначається, що інцидент стався у захопленому росіянами приміщенні "Нової пошти" на вулиці Дмитра Донцова. Там загарбники розмістили свій штаб.

"Атаку на штаб здійснили під час засідання окупантів ― офіцерів ФСБ та Росгвардії", — йдеться в повідомленні.

За інформацією ГУР, за рік до зібрання росіяни перекрили автомобільний рух на прилеглому відрізку дороги ― від підприємства "Мелітопольський автогідроагрегат" (АГАТ) до колишнього Мелітопольського заводу холодильного машинобудування "Рефма". Обидва об'єкти промисловості московські загарбники перетворили на військову базу.

"Внаслідок вибуху в штабі окупантів ліквідовано щонайменше трьох офіцерів Росґвардії. Інформація про інші втрати ворога уточнюється. Після удару в Мелітополі почався переполох ― на місце події з увімкненими сиренами примчали багато поліцейських. Через певний час вони потягли через окуповане місто до свого відділку спалений біля штабу автомобіль", — йдеться у повідомленні.

Вибух в Мелітополі в штабі окупантів

Інфографіка: ГУР

Нагадаємо, 8 листопада в тимчасово окупованому Луганську знищений черговий колаборант. Цього разу квитки на "концерт Кобзона" отримав відомий зрадник, "депутат народної ради ЛНР" і колишній начальник "народної міліції" Михайло Філіпоненко. Його нібито підірвали у власному авто.

23 жовтня в тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області підірвали автомобіль, у якому перебували четверо представників російської Федеральної служби безпеки. За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, акцію помсти здійснили представники українського руху опору. Серед ліквідованих окупантів виявився російський воєнний злочинець, який вчиняв звірські катування місцевих громадян України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 12.11.2023 14:53