Фото: forpost.media

У Бердянську партизани підірвали автівку з чотирма російськими силовиками, — ГУР

У понеділок, 23 жовтня, в тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області шляхом підриву було знищено автомобіль, у якому перебували четверо представників російської Федеральної служби безпеки.

Про це повідомило Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

"Акцію помсти, представники українського руху опору здійснили на вулиці Мічуріна поблизу готелю Jasmin Guest-House, який фсб-шники перетворили на свою схованку", — наголосили у ГУР.

Зазначається, що серед ліквідованих у Бердянську окупантів був російський воєнний злочинець, який вчиняв звірські катування місцевих громадян України.

Водночас після підриву авто гауляйтер тимчасово окупованих територій Запорізької області розпорядився збільшити комендантську годину з 21:00 до 05:00.

"Представники російських спецслужб негайно покинули готель та перебазувались у нове кубло", — додали розвідники.

Нагадаємо, за минулу добу, 25 жовтня Збройні сили України ліквідували 810 російських окупантів. Також знищено 30 артсистем і 33 одиниці автомобільної техніки.

Додамо, за даними британської розвідки втрати російських окупантів у війні проти України збільшилися на 90%. Це є наслідком численних штурмів Авдіївки ворожою армією.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 26.10.2023 10:44