Фото: Telegram Ігора Клименка

На Харківщині п'ятеро людей досі вважаються зниклими після ракетного удару росіян

Досі п’ятеро людей вважаються зниклими безвісти після удару російських військ по кафе у селі Гроза на Харківщині. Наразі ідентифіковано 49 загиблих.

Про це повідомив речник Харківської обласної прокуратури Дмитро Чубенко.

За його словами, станом на ранок 9 жовтня за зовнішніми ознаками та за допомогою експрес ДНК-тестів ідентифіковано 49 осіб.

"За кількістю знайдених залишків тіл зафіксовано щонайменше 51 загиблу особу. Також є звернення від родичів щодо п'яти осіб, які, ймовірно, знаходилися в кафе, але зараз їх немає серед ідентифікованих. Ці особи наразі вважаються безвісти зниклими. Дітей серед них немає. Виходячи із заяв родичів, кількість загиблих може зрости. Через потужність вибуху частини тіл дуже понівечені та обгорілі", — сказав Чубенко.

Що відомо про ворожий обстріл по селу Гроза

5 жовтня російські окупанти вгатили по селу Гроза Куп'янського району Харківської області. За попередньою інформацією, ворожу ракету міг навести місцевий житель. Удар припав на кафе, де був поминальний обід. 

Загинула 51 особа. Варто відзначити, що росіяни вбили кожного десятого жителя села Гроза на Куп’янщині: за відкритими даними, там проживає 501 людина. 

Нагадаємо, 6 жовтня у Харкові рятувальники завершили пошукові роботи на місці влучання російської ракети в житловий будинок. Внаслідок терористичного акту Росії загинули десятирічний хлопчик і його бабуся.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 09.10.2023 11:38