Фото: ДСНС України

У Харкові завершили рятувальні роботи на місці ракетного удару (фото)

У Харкові рятувальники завершили пошукові роботи на місці влучання російської ракети в житловий будинок. Внаслідок терористичного акту Росії загинули десятирічний хлопчик і його бабуся.

Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій у Telegram. Рятувальники зазначають, що аварійно-рятувальні роботи припинено станом на 18:00.

"Наразі відомо, що через ворожий удару по місту загинули дві людини, постраждали ще 30 мешканців, з них 12 — госпіталізовано", — йдеться в повідомленні.

Обстріл Харкова 6 жовтня: що відомо

Про те, що рашисти обстрілюють Харків, голова ОВА Олег Синєгубов поінформував о 06:48. За його словами, удар прийшовся по Київському та Основ'янському районах. Зафіксовано пошкодження автомобілів та будівель. Одне з авто спалахнуло. Рятувальники розбирають завали.

Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко розповів, що під руїнами виявили тіло десятирічної дитини. Згодом знайшли і загиблу пенсіонерку. Пошкоджено два багатоквартирні будинки, зруйновано триповерховий житловий будинок.

Синєгубов додав, що також знайшли тіло чоловіка, але він помер до обстрілу. Тіло виявили вже під час розбирання завалів. На місці ворожого удару виникла пожежа площею 50 квадратних метрів, співробітники екстрених служб ліквідували вогонь.

Нагадаємо, що, реагуючи на обстріл Харкова, колишній міністр оборони Великої Британії Бен Воллес заявив, що Німеччина повинна розблокувати постачання Україні крилатих ракет Taurus. Це має бути відповіддю на удари Російської Федерації по цивільному населенню.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 06.10.2023 19:44