Фото ілюстративне. Джерело: Unsplash

На Харківщині відключення електроенергії будуть довшими, ніж раніше: у чому причина

У Харкові та області вимикатимуть світло на довше, ніж анонсували раніше. На це є кілька причин.

Як повідомляє прес-служба "Харківобленерго", це пов'язано з проведенням аварійно-відновлювальних робіт в Об'єднаній енергосистемі України, а в Харківській області можуть виникати триваліші відключення електроенергії, ніж анонсовано.

"Енергетики намагаються працювати якомога швидше, але обсяги робіт досить масштабні. До того ж під час повітряних тривог персонал має залишати об'єкти, на яких ідуть ремонти, через питання безпеки, і це також подовжує час виконання аварійно-відновлювальних робіт", — зазначають у компанії.

Енергетики наголошують, що у четвер, 2 травня, графіки погодинних відключень у Харкові та області будуть подовжені з трьох до п'яти годин.

"Сподіваємося на ваше розуміння і підтримку. Енергетики роблять все можливе, щоб покращити ситуацію з електропостачанням в регіоні", — додають у прес-службі.

Нагадаємо, що раніше окупанти вдарили по селищу Золочів на Харківщині. Через ворожий обстріл загинули 62-річний чоловік та його 38-річна донька. Серед поранених — шість цивільних чоловіків, шість жінок та 11-річний хлопчик.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 02.05.2024 16:35