Фото: Pixabay

На Херсонщині посилили правила в'їзду для іноземців та міжнародних організацій: що потрібно знати

У Херсонській області за наказом коменданта області Віктора Шафрана змінено порядок відвідування регіону іноземними громадянами та міжнародними організаціями. Відтепер за три доби до візиту потрібно чітко викладати плани відвідування населених пунктів Херсонщини.

Про це повідомляє прес-служба Херсонської обласної військової адміністрації.

Такі зміни стосуються представників іноземних, консульських установ, представництв міжнародних організацій, добровольців тощо. У Херсонській ОВА додають, що у випадку порушення правил дотримання маршруту чи термінів, що вказані в повідомленні про пересування, за рішенням коменданта Херсонської області здійснюється заборона в’їзду на територію регіону.

У повідомленні прес-служби зазначено, що подати заповнені документи потрібно на електронну пошту Комендатури Херсонської області: kherson.komendant@gmail.com. Заповнювати лист потрібно за встановленою формою, а у темі листа потрібно вказувати "Повідомлення про пересування".

Нагадаємо, що раніше Служба безпеки України повідомила про підозру ще 26 колаборантам, які проводять репресії на окупованій Херсонщині. Як зазначають у відомстві, підозрювані вступили до окупаційного "головного управління МВС Росії Херсонської області".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 04.04.2024 12:57