Скріншот з відео

На Хмельниччині під час купання потонули двоє підлітків: подробиці

У неділю, 2 червня, у селі Сутківці Хмельницького району під час купання потонули двоє підлітків. Реанімаційні заходи рятувальників не дали результатів.

Про це повідомляє Державна служба надзвичайних ситуацій України.

Там зазначили, що у неділю о 14:05 до рятувальників села Ярмолинці надійшло повідомлення від працівників поліції, що в селі Сутківці Хмельницького району на місцевій водоймі, ймовірно, втопилися підлітки.

"Ще до прибуття надзвичайників, медики дістали з води тіло хлопчика 2010 року народження та розпочали реанімаційні заходи, які, на жаль, не дали результату", — йдеться у повідомленні ДСНС.

Окрім того, як повідомляють рятувальники, на місце події для пошуку іншого підлітка було залучено водолазів ДСНС Хмельниччини. Вони обстежили акваторію ставка та підняли на поверхню тіло дівчинки 2013 року народження.

"На місці інциденту з рідними загиблих працювали психологи ДСНС", — додали надзвичайники.

Раніше повідомлялось, що для жителів Запоріжжя подовжили заборону на купання на міських пляжах до закінчення воєнного стану. З початку року там у водоймах уже загинули четверо людей.

Нагадаємо, що, за словами голови Одеської обласної військової адміністрації Олега Кіпера, в Одесі можуть відкрити для відвідування шість пляжів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Події, 02.06.2024 21:27