Фото: Міграційна служба Івано-Франківської області

На Франківщині 102-річна жінка оформила закордонний паспорт й встановила рекорд

В Івано-Франківській області у Калуському відділі міграційної служби 102-річна жінка оформила закордонний паспорт. 

Про це повідомляє прес-служба Міграційна служба Івано-Франківської області.

Зазначається, що це перший в історії управління державної міграційної служби Івано-Франківській області випадок, коли було надано адміністративну послугу найстаршій з людей, які коли-небудь зверталися до міграційної служби з заявою про оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон. Документ отримала 102-річна мешканка села Голинь Калуської територіальної громади Ганна Гнатівна.

"Попри вельми поважний вік, старенька ще зберігає життєдайність. Не беремося припускати про причини, які спонукали родичів бабусі оформити їй закордонний паспорт. Натомість бажаємо пані Ганні мати достатньо сил і здоров’я на щодень і у разі використання документа за прямим призначенням", — йдеться у повідомленні.

Варто наголосити, що з початку цього року мешканці, гості, а також переселенці з інших регіонів України оформили на території Івано-Франківської області майже 48 тисяч закордонних паспортів.

Нагадаємо, у червні Івано-Франківська обласна прокуратура повідомляла, що жінка, яка мала інвалідність, допомагала військовозобов’язаним чоловікам виїхати за кордон. Вартість своїх послуг вона оцінила у чотири тисячі доларів США.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 17.07.2024 02:25