Скріншот з відео

На Київщині чоловік підірвав саморобну вибухівку: є поранений (відео)

У четвер, 14 вересня, на Київщині чоловік підірвав саморобну вибухівку та поранив іншого чоловіка. Правоохоронці помістили зловмисника до ізолятора.

Про це у Telegram повідомляє поліція Київщини.

Як зазначають правоохоронці, у селі Гора потерпілий виявив металевий предмет у бляшанці та, нагнувшись до нього, зненацька пролунав вибух. 25-річний киянин отримав розсічення обличчя.

"До правопорушення причетний 26-річний мешканець столиці, який за допомогою радіоелектронного пульта здетонував саморобний вибуховий пристрій. Правоохоронці затримали зловмисника, помістили до ізолятора тимчасового тримання та повідомили про підозру", — йдеться в повідомленні.

Його підозрюють, у застосуванні вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для заподіяння тілесних ушкоджень. Зловмисникові загрожує від трьох до семи років ув'язнення.

Нагадаємо, 7 вересня у місті Вишневе на Київщині 47-річний чоловік загинув унаслідок вибуху гранатиЗа попередніми даними громадянин вчинив самогубство.

Також 1 вересня на Київщині чоловік знайшов у себе вдома небезпечну знахідку. Мешканець Бучі виявив російську розтяжку в своєму гаражі. Відомо, що українець перший раз приїхав у свій дім з початку введення воєнного стану в Україні.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 14.09.2023 13:34