Фото: Telegram Вадима Макарова

На Київщині діти ледь не підірвалися на російській протипіхотній міні (фото)

У Київській області неповнолітні знайшли протипіхотну міну МОН-50. Вона була у бойовому положенні з розтяжкою і діти дивом не постраждали.

Про це повідомив у Telegram селищний голова Макарова Вадим Токар. 

Міну неповнолітні виявили біля дороги, яка знаходиться між селом Гавронщина та селищем міського типу Макарів. Наразі міну знешкодили.

"Міна перебувала в бойовому положенні з розтяжкою. Примітним є факт, що міну виявили діти! З одного боку — добре, що вони повідомили ДСНС, але з іншого — дітей там взагалі не мало бути!" — зазначив чиновник.

Частина Київської області була під контролем окупантів, супротивники мінували територію та різні об'єкти. Зараз триває розмінування території.

Нагадуємо, що у разі виявлення підозрілого предмета потрібно повідомити про це в ДСНС або Нацполіцію за телефонами "101", "102" або "112".

відомо, що 7 квітня в Чугуївському районі стався черговий вибух невідомого вибухонебезпечного предмета. Подія сталася в полі біля села Миколаївка на Харківщині. Унаслідок вибуху троє цивільних осіб (двоє чоловіків і жінка) отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 30.04.2023 18:35