Фото: ілюстративне. Джерело: ДПСУ

На КПП у Рівненській області п'яний чоловік порізав собі руки

У Рівненській області на контрольному посту прикордонники врятували чоловіка, який різав собі руки. Військові обеззброїли його та надали потерпілому першу допомогу.

Як повідомляє прес-центр Державної прикордонної служби, інцидент стався у маршрутці. Зазначається, що пасажир маршрутки поводив себе агресивно та був у стані сп'яніння. 

"Агресивний пасажир мікроавтобуса "Мерседес" у стані алкогольного сп’яніння порізав собі руки — інцидент стався на одному з контрольних постів на Рівненщині. Тож прикордонникам довелося силою чоловіка обеззброювати, після чого надавали першу допомогу", — зауважили у ДПСУ.

Після цього військові викликали на місце події медиків швидкої допомоги та правоохоронців.

Раніше, а саме у серпні, українські прикордонники під час патрулювання виявили у горах чоловіка і жінку, які заблукали, подорожуючи туристичними маршрутами Словаччини.

"Затримані мали при собі закордонні паспорти громадян Чехії і виявилися молодим подружжям", — зазначали прикордонники.

За даними ДПСУ, пара подорожувала Словаччиною і вирішила пройти туристичним маршрутом на гору Кременець, що на українсько-словацькому кордоні. Однак під час походу іноземці втратили орієнтування і заблукали в горах. 

Перед тим, як їх зупинили прикордонники, вони встигли пройти понад чотири кілометри лісистими горами по території України.

"Заблукалим надали необхідну допомогу та доставили у прикордонний підрозділ для складання адміністративно-процесуальних документів за ст.204-1 КУпАП. За незаконне перетинання державного кордону України порушникам доведеться відповідати згідно з чинним законодавством України", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у квітні на Одещині прикордонники врятували "незаконного мандрівника", який намагався втекти до Молдови, але зламав ногу. За словами чоловіка, вказівки щодо навігації та поради як незаконно потрапити до Молдови отримував через один з Telegram-каналів. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 07.10.2024 03:42