На Кримському мосту стався вибух і пожежа: що відомо

08 ЖОВТНЯ 2022 10:55

Вранці 8 жовтня стало відомо, що на Кримському мосту, що з'єднує Росію та окупований півострів, сталася пожежа. На міст людей не пускають.

Про це повідомило пропагандистське "РИА Новости" та очевидці, пише TrueUA.

Пропагандисти писали, що "судноплавні арки непошкоджені". У дорожньому управлінні Тамань заявили ресурсу, що рух мостом припинено.

Росіяни не забарилися із публікацією причини пожежі на Кримському мосту. Вони заявили, що на дорожній споруді стався "підрив вантажного автомобіля". Про це повідомило пропагандистське РБК.

Зазначається, що нібито "підрив спричинив спалах семи паливних цистерн залізничного складу".

"Сьогодні о 06:07 на автомобільній частині Кримського мосту з боку Таманського півострова стався підрив вантажного автомобіля, що спричинив спалах семи паливних цистерн залізничного складу, що прямував у напрямку Кримського півострова", — повідомили в "Національному антитерористичному комітеті".

Також у російському НАК додали, що згодом стався частковий обвал двох автомобільних прольотів мосту. При цьому там заявляють, що арку над судноплавною частиною мосту не пошкоджено.

Раніше радник окупаційного очільника Криму Олег Крючков заявляв, що "сталося займання паливної цистерни у хвості вантажного поїзда".

Водночас так званий "голова парламенту" Криму Володимир Константинов заявив, що дорожнє полотно нібито пошкодили "українські вандали".

Водночас місцеві мешканці вже почали панікувати та утворили величезні черги на автомобільні заправки.

заправка

А ось відео мосту після пожежі і вибуху.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про паніку окупантів через можливі удари ЗСУ по Кримському мосту.
Події, 08.10.2022 10:55