Фото: ілюстративне. Джерело: ДСНС

На Миколаївщині зграя птахів спричинила пожежу (фото)

У Миколаївській області в одному з сіл через коротке замикання на високовольтних дротах виникла пожежа на відкритій території. Причиною стала зграя перелітних птахів, яка сіла на дроти та спричинила аварійну ситуацію.

Про це повідомила староста селищної ради Галицинівської громади Наталія Панашій. За її словами, інформацію про інцидент надали місцеві жителі. На місце займання прибули вогнеборці, які ліквідували пожежу.

"Зграя перелітних птахів сіла на високовольтні дроти, через замкнення, декілька штук загинуло, а іскри спричинили пожежу на відкритій місцевості. Отримавши інформацію від жителів, передала в наші бойові служби!!! Дякуємо нашим місцевим пожежникам та бригаді філії "Південна" за допомогу!! Зараз порядок", — написала вона на своїй сторінці у Facebook. 

Пожежа на Миколаївщині

Фото: Facebook-сторінка Наталії Панашій

Раніше, а саме 2 липня, у місті Ізмаїл Одеської області загорілися сонячні батареї на приватному будинку. Внаслідок інциденту помер чоловік, який міняв до них акумулятори.

Нагадаємо, 9 вересня у селі Купіль Хмельницької області через коротке замикання у житловому будинку сталася пожежа, в якій загинули двоє дітей. За даними ДСНС, діти отруїлися продуктами горіння.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 11.09.2024 14:20