Кінь, який напав на юнака. Джерело: Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Одеської області

На Одещині кінь покусав юнака, у хлопця численні травми: деталі

На мешканця Білгород-Дністровського району Одеської області напав кінь. Лікарі госпіталізували юнака у стані середньої важкості. Медики, які прибули бездоріжжям на місце інциденту, діагностували у хлопця множинні укуси на голові, перелом плечової кістки та закриту черепно-мозкову травму.

Про це повідомили у Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Одеської області.

"Близько опівдня Єдина оперативна диспетчерська отримала дзвінок з Білгород-Дністровського району. Людина, що телефонувала, розповіла про те, що на молодого чоловіка напав кінь", — йдеться в повідомленні.

Бригада у складі фельдшерки Ганни Толкушкіної та водія Миколи Ковалеска одразу виїхала у віддалене село бездоріжжям на місце події. Там надали постраждалому всю необхідну допомогу. Після цього його у стані середньої важкості з множинними укушеними ранами голови, переломом плечової кістки та закритою черепно-мозковою травмою госпіталізували до районної лікарні.

Як з'ясувалося, інцидент стався, коли хлопець прив’язував коня. Тварина роздратувалася і покусала його.

"Хоча це і дуже рідкісний випадок в нашій практиці, але, зважаючи на те, що великі свійські тварини у сільській місцевості Одещини зустрічаються не так уже й рідко, їхнім господарям варто пам'ятати про власну безпеку та бути вкрай обережними, адже тварини можуть діяти непередбачувано. Бажаємо хлопцеві скорішого одужання та повернення до свого господарства. А нашій бригаді — велика подяка за професійні дії на місці", — підсумували одеські медики.

Бригада медиків. Джерело: Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Одеської області

Бригада медиків. Джерело: Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Одеської області

Нагадаємо, що в січні в Борисполі Київської області собака бійцівської породи напав та покусав двох дітей. Власник собаки не дотримався правил вигулу тварини та не одягнув на неї намордник.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 28.04.2024 11:21