Фото: ілюстративне. Джерело: соцмережі

На Полтавщині вантажівка протаранила мікроавтобус: постраждала маленька дитина (фото)

У неділю, 27 жовтня, у Полтавській області на трасі Київ — Харків сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажівка DAF протаранила припаркований на узбіччі дороги мікроавтобус Mercedes Sprinter.

Як повідомляє прес-служба Національної поліції України, за кермом вантажного авто перебував водій 1991 року народження.

Внаслідок зіткнення тілесні ушкодження отримав пасажир автомобіля Mercedes 2018 року народження. Малолітнього хлопчика доставлено до лікарні.

За даним фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення щодо порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкої тілесне ушкодження (ч. 1 статті 286  Кримінального кодексу України). Обставини та причини аварії з'ясовують правоохоронці.

Раніше, а саме 26 жовтня, у Донецькій області сталася ДТП за участі вантажівки та маршрутки. Внаслідок зіткнення загинула одна людина. Ще 10 людей отримали поранення.

За даними рятувальників, аварія сталася у Покровському районі, на ділянці автомобільної дороги між містом Родинське та селом Гришине. Зокрема, внаслідок лобового зіткнення маршрутного таксі та вантажного автомобіля загинув водій маршрутки.

Нагадаємо, 25 жовтня у місті Ізмаїл 51-річна кермувальниця автомобіля Toyota збила шестирічного хлопчика. За даними правоохоронців, автопригода сталася близько на одній з автомийок. Дитину з тілесними ушкодженнями доставили до реанімаційного відділення міської лікарні.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 28.10.2024 13:06