Фото: Нацполіція

На Одещині водійка Toyota збила 6-річного хлопчика: дитина у реанімації

У п'ятницю, 25 жовтня, у місті Ізмаїл 51-річна кермувальниця автомобіля Toyota збила шестирічного хлопчика. Дитина перебуває у реанімації.

Про це повідомило Головне управління Національної поліції України.

За даними правоохоронців, автопригода сталася близько 12:00 на одній із автомийок. Зокрема, у той час, коли водійка Toyota виїжджала із автомийки, хлопчик, який був біля припаркованої автівки його матері, раптово побіг у напрямку автомобіля Toyota.

Дитину з тілесними ушкодженнями доставили до реанімаційного відділення міської лікарні. Водночас водійку перевірили на стан сп'яніння — вона була твереза.

ДТП в Ізмаїлі

Фото: Нацполіція

"В рамках провадження  транспортний засіб помістили на арештмайданчик та буде проведено низку експертиз. Водійку Toyota затримали в процесуальному порядку. Наразі вирішується питання щодо повідомлення їй  про підозру та обрання запобіжного заходу. Згідно з чинним законодавством правопорушниці загрожує до восьми років ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Слідство триває. Процесуальне керівництво у справі здійснює Ізмаїльська окружна прокуратура", — наголосив заступник начальника слідчого відділу Ізмаїльського районного відділу поліції Ігор Мінчев. 

Нагадаємо, у Києві судитимуть 35-річного водія Maseratti, який у нетверезому стані скоїв наїзд на мопед. Внаслідок зіткнення керманич двоколісного отримав тілесні ушкодження, а його пасажирка загинула на місці події.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 26.10.2024 16:55