Фото: патрульна поліція Рівненської області

На трасі Київ — Чоп сталася моторошна ДТП: ускладнено рух у напрямку столиці

У п'ятницю, 25 жовтня, у Рівненській області на автомобільній дорозі М-06 Київ — Чоп сталася дорожньо-транспортна пригода. Наразі обмежено рух транспорту по одній смузі у напрямку Києва.

Як повідомляє прес-служба патрульної поліції Рівненської області, аварія сталася поблизу села Синів. Внаслідок зіткнення є постраждалі.

Деталей щодо аварії та кількості й стану постраждалих немає. Втім, на фото можна побачити перекинуте авто. На місці аварії також працюють медики швидкої допомоги. Зараз патрульні забезпечують регулювання та безпеку дорожнього руху.

"Водії, плануйте маршрут своєї поїздки з урахуванням цієї інформації", — наголосили правоохоронці.

Раніше, а саме 24 жовтня, у Києві сталась дорожньо-транспортна пригода за участю легковика та автомобіля швидкої допомоги. У результаті інциденту було заблоковано рух трамвая. За даними очевидців, машина в'їхала у швидку допомогу на перехресті Тростянецька/Харківське шосе.

Кілька днів тому повідомлялось, що у Києві внаслідок зіткнення вантажівки та маршрутки 21 жовтня загинула пенсіонерка. Ще п'ятеро людей отримали поранення.

Нагадаємо, у Києві судитимуть 35-річного водія Maseratti, який у нетверезому стані скоїв наїзд на мопед. Внаслідок зіткнення керманич двоколісного отримав тілесні ушкодження, а його пасажирка загинула на місці події.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 25.10.2024 14:26