Фото: ДСНС у Івано-Франківській області

На Прикарпатті трактор впав у гірську річку: з'явилося відео порятунку людей

У суботу, 2 грудня, в Івано-Франківській області трактор з людьми впав в річку. Інцидент трапився у селі Горішнє Залуччя Коломийського району.

Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій України. За офіційною інформацією, трактор під час руху по дамбі з’їхав у річку Черемош.

"В кабіні перебувало двоє людей, які через сильну течію самостійно вибратися з трактора не змогли. Рятувальники за допомогою катамарана дісталися до постраждалих та переправили на берег, де їх оглянули медики", — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 29 листопада у Кривому Розі сталася дорожньо-транспортна пригода. ДТП трапилася на перехресті 173-го кварталу. За даними очевидців, водій таксі на шаленій швидкості, не пропустивши авто медиків, влетів у швидку, яка їхала із сиреною та увімкненими маячками. Внаслідок аварії постраждало три людини.

Додамо, 28 листопада на вулиці Небесної Сотні в Чернівцях трапилася дорожньо-транспортна пригода. 31-річна мешканка села Тереблече на автомобілі Mazda CX-7 наїхала на малолітнього пішохода. Внаслідок аварії постраждав шестирічний хлопчик.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 02.12.2023 19:59