На ремонті дороги у Чернівецькій області чиновники привласнили 800 тисяч гривень з бюджету – СБУ

27 ВЕРЕСНЯ 2017 11:24

Співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою викрили розкрадання бюджетних коштів, виділених на капітальний ремонт дороги місцевого значення на Буковині, інформує TrueUA.

«Одна з сільрад Хотинського району уклала договір на відновлення дорожнього покриття з приватним шляхоремонтним підприємством. Загальна вартість контракту становила майже один мільйон триста тисяч гривень, – повідомляє прес-служба СБУ. – Підрядники, за попередньою змовою з посадовцями сільської ради, внесли недостовірні дані до актів виконаних робіт».

Зокрема зазначається, що «горе ділки» значно завищили витрати на матеріали та обсяги зробленого ремонту. Незважаючи на невиконання умов договору, чиновники підписали акти.

У прес-службі СБУ наголосили, що загальна сума державних коштів, привласнених зловмисниками, становить понад вісімсот тисяч гривень.

«Одному з посадовців органу місцевого самоврядування, інженеру з технічного нагляду та директору приватного підприємства повідомлено про підозру в скоєнні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 366 та ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України», – йдеться на сайті СБУ.

Події, 27.09.2017 11:24