Фото: поліція Рівненщини

На Рівненщині водій мікроавтобуса збив багатодітну матір з трирічним сином: жінка загинула, хлопчик у важкому стані

У вівторок, 12 вересня, вранці на Рівненщині мікроавтобус на пішохідному переході збив жінку з трирічним сином із села Дмитрівка. Постраждала отримала численні травми та за кілька годин померла у лікарні. За життя хлопчика борються лікарі. 

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції в Рівненській області.

Зазначається, що трагедія трапилася приблизно о 9:00 ранку на трасі біля села Бабин Рівненської області. 37-річна багатодітна мама Ірина Ткачук йшла нерегульованим пішохідним переходом разом із молодшим 3-річним сином Давидом. Вони збиралися їхати в Гощу до бабусі, яка лежить у лікарні після операції.

Зокрема, очевидці розповідають, що один автомобіль зупинився, щоб пропустити жінку з дитиною. Однак інший автомобіль, бус Peugeot Boxer, на швидкості вилетів на перехід і збив пішоходів. Жінка й дитина відлетіли на кілька метрів.

Потерпілих одразу госпіталізували до лікарні. Однак увечері стало відомо, що Ірина Ткачук від численних травм померла.

Фото: Ірина Ткачук. Джерело: Тік-Ток

Відомо, що на даний час Давид перебуває у реанімації. За словами знайомої сім'ї, хлопчик був на штучному диханні, але зараз уже дихає сам. У нього зламана нога та струс мозку.

Фото: постраждалий Дадид. Джерело: Тік-Ток

Без мами залишилося п'ятеро дітей

Загибла Ірина Ткачук була мамою п'ятьох дітей. Окрім Давида, в сім'ї є син Ярослав, якому сім років, донька Ганна, якій 15 років, син Олексій, якому 19 та 20-річна дочка Віта.

Двоє старших дітей були за кордоном, нині Віта приїхала додому. Діти дуже тяжко переживають звістку про смерть матері.

"Мама була щирою, доброю, багатьом допомагала, ніхто про неї поганого слова сказати не може. Вона часто повторювала: "Я люблю роботу, а робота любить мене". І любила нас. Ще вона захоплювалася їздою на машині. Перед тим, як мама померла, ні з того, ні з цього у нас загорілася машина. А після цього нам зателефонували і сказали, що нашої мами не стало", — розповіла дочка загиблої Аня.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 14.09.2023 21:59