На Вінниччині на хабарництві викрито високопосадовців Держаудитслужби

20 ЖОВТНЯ 2017 09:19

У четвер, 19 жовтня 2017 року, завершено проведення спеціальної операції щодо викриття корупційних проявів в органах Державної аудиторської служби України, інформує TrueUA.

Зазначається, що прокуратурою Вінницької області спільно з працівниками Національної поліції України викрито та затримано осіб, які займають керівні посади в Держаудитслужбі України та структурному підрозділі цієї служби у Вінницькій області.

«Один із керівників Північного офісу Держаудитслужби у Вінницькій області надав 10 тис грн неправомірної вигоди керівнику управління внутрішнього аудиту Державної аудиторської служби України за лояльне ставлення під час перевірки та нереагування на виявлені у роботі підрозділу аудитслужби у Вінницькому регіоні недоліки», – повідомляє прес-служба ГПУ.

Крім того, зафіксовано системні факти прийняття пропозицій та одержання неправомірної вигоди начальником одного з відділів Північного офісу Держаудитслужби у Вінницькій області вже за лояльне проведення перевірок у ряді бюджетних установ регіону.

Події, 20.10.2017 09:19