Фото: поліція Закарпатської області

На Закарпатті пʼяний чоловік з мачете накинувся на поліцейських: одного поранено

У середу, 21 серпня, у Закарпатській області у місті Тячів чоловік вдарив ножем поліцейського. Інцидент стався, коли правоохоронці перевіряли спрацювання тривожної кнопки на охоронюваному обʼєкті.

Як повідомляє прес-служба поліція Закарпатської області, зловмисником виявився 30-річний місцевий житель, який перебував у стані алкогольного спʼяніння.

"Чоловік з маскою на обличчі під’їхав до правоохоронців на велосипеді. У розмові він намагався спровокувати конфлікт з працівниками поліції та не реагував на вимогу припинити провокації", — йдеться у повідомленні.

Так, після цього зловмисник вийняв з наплічної сумки ніж-мачете та кинувся з ним в бік правоохоронців. Під час затримання чоловік встиг поранити руку одного з правоохоронців. Наразі підозрюваний перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

напав з мачете на поліцію

Фото: поліція Закарпатської області

Прокуратура кваліфікувала його дії, як опір працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов’язків (ч. 2 ст. 342 Кримінального кодексу України). Нападнику найближчим часом оберуть запобіжний захід. Слідство у справі триває.

"Поліцейському медики надали всю необхідну допомогу. Загрози його життю та здоровʼю немає", — наголосили у прес-службі поліції.

Нагадаємо, у липні на Закарпатті водій автомобіля здійснив напад з ножем на прикордонника. Інцидент стався на одному з контрольно-пропускних пунктів області.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 23.08.2024 10:49